Veckans lunch
LUNCH: Kl. 09,30-15:00. Inkluderar måltidsdryck, bröd, salladsbuffé, kaffe och kaka. Vuxen lunch: 120 kr, med matlåda 100 kr. Barn (<9 år): 100 kr.
Måndag 17 mars |
||
---|---|---|
krämig biff stroganoff med ris |
|
|
Ströbrödspanerad fiskfilé med skagenröra och potatisstomp |
|
|
Gräddig pasta med kyckling, bacon, och soltorkade tomater |
|
|
Tisdag 18 mars |
||
Raggmunk med stekt fläsk och lingon / fläsk med löksås eller bruna bönor |
|
|
Smörstekt gösfile med gräddig gräslökssås och kokt potatis |
|
|
Lasagne al forno med ostsås |
|
|
Onsdag 19 mars |
||
Pepparfärsbiff med kantarellsås och stekt potatis |
|
|
Klassisk fiskgratäng med räkor, dill och potatismos |
|
|
Gräddig pasta med kyckling, bacon, och soltorkade tomater |
|
|
Torsdag 20 mars |
||
Skomakarlåda med potatismos |
|
|
Kokt fiskfile med ägg och persiljesås serveras med kokt potatis |
|
|
Gräddig pasta med kyckling, bacon, och soltorkade tomater |
|
|
Ärtsoppa och pannkakor med sylt och grädde |
|
|
Fredag 21 mars |
||
Ost & skink schnitzel med rödvinssås, stekt potatis och gröna ärtor |
|
|
Fiskgryta med fänkål och rotfrukter serveras med vitlöksbröd |
|
|
Gräddig pasta med kyckling, bacon, och soltorkade tomater |
|
|
Gäller Måndag till Fredag |
||
Kebabtallrik Kebabkött, sallad, rödlök, tomat, feferoni och pommes 150:- caesarsallad med kyckling och bacon 150:- Caesarsallad med halloumi, parmesan och krutonger 150:- Fläskschnitzel serveras med bearnaisesås, rödvinssås & pommes 150:- Fish ’n Chips Frasig fisk med remouladsås och pommes 150:- Högrev Ostburgare 180g med ost, egen dressing, och pommes frites 150:- Halloumiburgare med srirachamajonnäs och soltorkade tomater 150:- Vegan schnitzel med klyftpotatis och rödvinssås 150 Stekt biff med rostade grönskaer klyftpotatis och bearnaisesås 175:- |
|
|
Lördag 22 mars |
||
Skomakarlåda med potatismos Ströbrödspanerad fiskfilé med skagenröra och potatisstomp Lasagne al forno med ostsås |
|
|
Söndag 23 mars |
||
Fläskschnitzel serveras med bearnaisesås, rödvinssås & stekt potatis Kokt fiskfile med ägg och persiljesås serveras med kokt potatis Pasta carbonara |
|